Regulamentul oficial al campaniei promoţionale

“Pizza de la Dr. Oetker îţi livrează un Fiat 500”

 

Perioada campaniei: 1 Octombrie 2009 – 30 Noiembrie 2009

 

SECTIUNEA 1. ORGANIZATORUL CAMPANIEI

Campania promotionala „Pizza de la Dr. Oetker iti livreaza un Fiat 500 este organizata de
S.C. DR. OETKER ROMANIA S.R.L., cu sediul in Str. Albeşti, nr 50, Curtea de Argeş, Jud. Argeş, România, înregistrată la Registrul Comerţului Bucureşti cu numărul J03/1843/1993, CUI 4227295, şi la AUTORITATEA NAŢIONALĂ DE SUPRAVEGHERE A PRELUCRĂRII DATELOR CU CARACTER PERSONAL, în baza notificării nr. 2298/2005 (denumită în continuare “Organizator” sau “S.C. Dr. Oetker RO S.R.L.”).
Campania promotionala se va derula sub prevederile prezentului regulament care este obligatoriu pentru toti participantii. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica prezentul regulament sau de a prelungi perioada promotiei pe parcursul derularii acesteia, dar nu inainte de a face publica modificarea pe www.oetker.ro – sectiunea dedicata promotiei de Pizza.

 

SECTIUNEA 2. TEMEIUL LEGAL
Campania promotionala „Pizza de la Dr. Oetker iti livreaza un Fiat 500este organizata in conformitate cu prevederile Ordonantei Guvernului nr. 99/2000 privind comercializarea produselor si serviciilor de piata, republicata in Monitorul Oficial nr. 603 din 31.08.2007.

 

SECTIUNEA 3. DURATA PROMOTIEI SI ARIA DE DESFASURARE
Campania promotionala se va desfasura in perioada 1 octombrie 2009 – 30 noiembrie 2009, urmand a fi organizata si desfasurata pe intreg teritoriul Romaniei in conditiile respectarii prevederilor prezentului regulament oficial.

 

SECTIUNEA 4. DREPT DE PARTICIPARE
La aceasta promotie pot participa numai persoane fizice, cetateni romani, cu domiciliul stabil in Romania, cu varsta de minim 18 ani.
Nu pot participa la aceasta promotie angajatii companiilor S.C. DR. OETKER ROMANIA S.R.L., ai agentiei de marketing direct More Results Marketing, ai agentiei Punct GBU Comunicare si rudele de gradul intai (parinti, copii) si doi (frati, surori) ale angajatilor mentionati.

 

SECTIUNEA 5. MARCILE SI AMBALAJELE PARTICIPANTE
La aceasta promotie participa toate sortimentele de Pizza Dr. Oetker pe ale caror ambalaje se gaseste eticheta promotionala inscriptionata cu codul unic format din 7 caractere.
Game/Sortimente Pizza participante:

 1. Pizza Ristorante ES - urmatoarele sortimente:

- Salame, Prosciutto, Quatro Formaggi, Pollo, Tonno, Funghi, Speciale, Capricciosa, Mozzarella, Pepperoni Salame Piccante, Leggera Speciale, Leggera Mozzarella, BIO Speciale, BIO Mozzarella.

 1. Pizza Bon Giorno - urmatoarele sortimente:

- Speciale, Salame, Funghi, Formaggi, Prosciutto.

 1. Pizza Guseppe - urmatoarele sortimente:

- Mexican, Ham&Onion, Ham&Champignons, Ham, 4Cheeses.

 

Aceste sortimente vor fi numite in prezentul regulament “produse participante”.
Participantii trebuie sa pastreze eticheta promotionala cu codul unic inscriptionat, astfel incat daca participantul devine potential castigator, conform Regulamentului, sa poata trimite catre Organizator pentru verificare si validare o copie dupa buletin si eticheta de pe produsele participante, in interiorul careia este inscriptionat codul unic extras.

 

SECTIUNEA 6. MECANISMUL PARTICIPARII LA PROMOTIE

Mecanismul de participare al campaniei promoţionale “Pizza de la Dr. Oetker iti livreaza un Fiat 500” este următorul:
Cumpără în perioada promoţiei (1 octombrie 2009 ora 00:00 – 30 noiembrie 2009 ora 24:00) oricare din produsele participante mentionate la sectiunea 5 a prezentului regulament şi înscrie in campanie codul unic din interiorul etichetei. Pentru a avea mai multe şanse de câştig, poţi cumpăra mai multe produse din gama Pizza Dr. Oetker. Pentru fiecare produs cu eticheta cumparat te poţi înscrie o singură dată în promoţie. Cu cât ai mai multe intrări în promoţie, cu atât ai mai multe şanse de a câştiga unul din premiile campaniei.
Pentru a inscrie codul unic in aceasta promotie consumatorii au la dispozitie doua modalitati:
6.1. Participarea prin intermediul mesajelor trimise prin SMS

 1. sa trimita SMS cu codul unic aflat pe stickerul de promotie al produselor participante la numarul 1896, in perioada promotiei 1 octombrie 2009 ora 00:00 – 30 noiembrie 2009 ora 24:00 (data finala a inscrierii/participarii in promotie);
 2. SMS-ul poate fi expediat din retelele Vodafone, Orange si Cosmote, iar tariful pentru expedierea unui SMS este tarif normal, acest tarif reprezentand exclusiv taxa perceputa de catre operatorii de telefonie mobila;
 3. fiecare SMS trebuie sa contina codul unic de la un singur produs/eticheta promotionala;
 4. nu se accepta trimiterea de SMS-uri care contin alte informatii decat codul unic.
 5. mesajele trimise prin SMS care contin alte informatii in loc de, sau impreuna cu codul unic din interiorul etichetei promotionale, nu vor fi luate in considerare pe perioada promotiei;
 6. participantul va primi un SMS de raspuns care il va anunta asupra castigarii/necastigarii unui premiu instant si a inscrierii in tragerea la sorti finala;
 7. incepand cu data de 30 noiembrie 2009, ora 24:00 (data finala de inscriere/participare in promotie) numarul 1896 la care s-au trimis SMS-uri in cadrul promotiei va fi blocat si nu va mai putea fi accesat de catre niciun potential participant;

 

6.2. Participarea prin intermediul internet-ului

 1. sa acceseze pagina web www.oetker.ro – sectiunea dedicata promotiei de Pizza, sub-sectiunea Inscrie-te aici!, sa introduca nume, prenume, adresa (la care doreste sa ii fie expediat premiul in cazul in care este desemnat castigator), numar de telefon mobil (numarul pe care doreste sa primeasca sms-ul de confirmare a inscrierii) si codul unic din interiorul etichetei promotionale in campurile indicate pe pagina web, in perioada 1 octombrie 2009 ora 00:00 – 30 noiembrie 2009 ora 24:00 (data finala a inscrierii/participarii in promotie); participantul trebuie sa accepte conditiile de participare mentionate pe pagina web;
 2. nu vor fi luate in considerare, pentru tragerea la sorti de la finalul promotiei, mesajele anuntate ca fiind invalide pe site;
 3. nu se accepta trimiterea de mesaje care contin in campul destinat introducerii codului unic, alte informatii decat codul unic inscriptionat pe eticheta promotionala. Mesajele care contin in campul destinat introducerii codului unic alte informatii in loc de/ sau impreuna cu codul unic din interiorul etichetei promotionale, nu vor fi luate in considerare pentru tragerea la sorti de la finalul campaniei promotionale;
 4. participantul va primi un SMS de raspuns, in urma trimiterii codului prin intermediul internet-ului, care il va anunta asupra castigarii/necastigarii unui premiu instant si asupra inscrierii in tragerea la sorti finala;
 5. incepand cu data de 30 noiembrie 2009, ora 24:00 (data finala de inscriere/participare in promotie) nu se vor mai putea trimite coduri unice de pe pagina web www.oetker.ro – sectiunea dedicata promotiei de Pizza;
 6. nu vor fi luate in considerare mesajele primite de pe internet, cu exceptia celor trimise de pe pagina oficiala www.oetker.ro – sectiunea dedicata promotiei de Pizza, .

O persoana poate trimite un numar maxim de 10 mesaje pe zi de pe acelasi numar de telefon, prin SMS sau de pe pagina web www.oetker.ro . In cazul in care, pe perioada promotiei, un participant trimite 10 mesaje cu cate un cod unic intr-o zi, aferente aceluiasi numar de telefon mobil, indiferent daca acesta este numarul de telefon de pe care s-au trimis mesaje SMS sau este numarul de telefon indicat pe pagina web www.oetker.ro, acesta nu mai are dreptul de a participa la aceasta promotie in ziua respectiva. Daca participantul incearca sa fraudeze participarea la promotie, prin trimiterea mai multor coduri unice fara a putea face dovada detinerii etichetelor promotionale in interiorul carora sunt inscriptionate codurile unice respective sau prin falsificarea codurilor unice inscriptionate in interiorul etichetelor promotionale, Organizatorul isi rezerva dreptul de a restrictiona definitiv, pe toata durata promotiei, toate mesajele trimise de la respectivul numar de telefon, prin SMS sau de pe pagina web www.oetker.ro.

 

SECTIUNEA 7. DESEMNAREA CASTIGATORILOR

Premiile zilnice:
Premiile instant vor fi acordate in mod automat, prin momentele orare castigatoare stabilite de catre Organizator inainte de inceperea campaniei, detaliate in Anexa atasata regulamentului campaniei. Anexa va fi autentificata de catre un notar impreuna cu regulamentul, dar nu va fi facuta publica.

Astfel, se va premia cate o inscriere corecta pe zi, (prin SMS sau de pe pagina web www.oetker.ro – sectiunea dedicata promotiei de Pizza,) care contine codul unic format din 7 caractere, cod inscriptionat in interiorul etichetelor promotionale ale produselor participante la promotie.

Prin urmare, prima inscriere corecta imediat urmatoare momentului orar castigator va fi premiata.
Premiul instant acordat pe zi, in perioada 1 octombrie 2009 ora 00:00 – 30 noiembrie 2009 ora 24:00 consta intr-un Set Pizza ce contine platou pentru pizza si unelte speciale.
Premiile instant vor fi acordate pe durata campaniei promotionale in limita a 61 premii puse la dispozitie.

Premiul mare prin tragere la sorti:
Se va acorda prin tragere la sorti electronica, la finalul campaniei, un autoturism Fiat 500.
Tragerea la sorti va avea loc la data de 3 decembrie 2009, la sediul companiei More Results Marketing, in prezenta unui reprezentant al Organizatorului si a unui avocat care va atesta realizarea extragerii.
Tragerea la sorti electronica se va efectua aleatoriu din toate codurile unice valide trimise in perioada 1 octombrie 2009 ora 00:00 – 30 noiembrie 2009 ora 24:00 prin SMS sau de pe pagina web www.oetker.ro, – sectiunea dedicata promotiei de Pizza, sub-sectiunea Inscrie-te aici!.
Dupa extragere, Organizatorul va intra in contact telefonic cu participantul extras potential castigator prin tragerea la sorti, comunicandu-i natura premiului castigat.

La tragerea la sorti se vor extrage, pentru marele premiu si cate 10 (zece) participanti de rezerva, in cazul in care castigatorul extras pentru marele premiu nu poate face dovada achizitionarii produselor Dr. Oetker participante la promotie, mai exact dovada detinerii etichetelor promotionale avand in interior un cod unic inscriptionat, cod unic ce a fost trimis prin SMS sau de pe pagina web si a fost extras castigator. Rezervele vor fi folosite in ordinea in care au fost extrase (rezerva 1, rezerva 2, rezerva 3, rezerva 4, etc). Rezervele extrase vor trece prin acelasi procedeu de validare. Rezervele folosite, pentru a deveni castigatoare vor trebui sa faca dovada detinerii etichetelor promotionale avand in interior un cod unic inscriptionat, cod unic ce a fost trimis prin SMS sau de pe pagina web si a fost extras ca rezerva, atat pentru premiile zilnice neacordate cat si pentru marele premiu. Dovada consta in trimiterea etichetei promotionale avand inscriptionat codul unic potential castigator si o copie dupa actul de identitate la Casuta Postala 1 – Oficiul Postal 21 Bucuresti, in termen de maxim 14 (paisprezece) zile calendaristice din momentul informarii telefonice, data considerata fiind data postala a expeditiei. In cazul in care nici o rezerva nu a fost validata, premiul cel mare revine Organizatorului si nu va mai fi atribuit in cadrul prezentei campanii.
Daca va fi cazul, pentru premiile instant ramase neacordate in timpul campaniei (premii invalidate), la final, in momentul tragerii la sorti electronice a marelui premiu, se vor extrage electronic si premiile instant ramase neacordate, din toate codurile unice valide trimise in perioada 1 octombrie 2009 ora 00:00 – 30 noiembrie 2009 ora 24:00 prin SMS sau de pe pagina web www.oetker.ro – sectiunea dedicata promotiei de Pizza, sub-sectiunea Inscrie-te aici!, cu exceptia mesajelor castigatoare de premii instant din timpul campaniei. In functie de numarul de premii instant extrase aleatoriu la finalul campaniei se vor extrage si rezerve pentru acestea, cate o rezerva aferenta fiecarui premiu instant. Daca si in urma extragerii electronice de premii instant neacordate in timpul campaniei raman premii invalidate, Organizatorul nu va mai acorda respectivele premii.

Valoarea comerciala bruta a premiilor oferite in aceasta campanie promotionala este de 13.740 Eur (TVA inclus).

Castigatorii nu au posibilitatea primirii contravalorii in bani sau in alte obiecte a acestora si nici dreptul de a cere schimbarea premiilor sau a parametrilor lor, in nici un fel.

 

SECTIUNEA 8. PREMIILE OFERITE

Premiu oferit

Numar premii

TOTAL (Eur cu TVA)

Set Pizza - platou pentru pizza si unelte speciale

61

1418 Eur

Fiat 500 – 1.2 8V 69 CP Lounge

1

12.321 Eur

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SECTIUNEA 9. MECANISMUL ACORDARII LOR

Pentru ca un participant sa poata primi un premiu in cadrul campaniei trebuie sa indeplineasca simultan urmatoarele conditii:
Participantul sa indeplineasca conditiile de participare de la art. 3, 4 si 5.

 1.  Participantul sa trimita un mesaj cu codul unic de pe o singura eticheta castigatoare participant in promotie, in perioada 1 octombrie 2009 ora 00:00 – 30 noiembrie 2009 ora 24:00 (data finala de participare in promotie), prin SMS la numarul 1896 sau de pe pagina de internet www.oetker.ro – sectiunea dedicata promotiei de Pizza, sub-sectiunea Inscrie-te aici!.
 2. Potentialul castigator extras la tragerea la sorti sau potentialul castigator al unui moment orar castigator va primi un SMS prin care este anuntat de calitatea de potential castigator, va fi sunat de catre Organizator pe numarul de telefon mobil de pe care a trimis codul unic castigator prin SMS sau pe numarul de telefon mobil declarat in cazul trimiterii codului unic prin internet, in maxim 7 zile lucratoare din momentul castigarii si va fi informat sa trimita eticheta promotionala avand inscriptionat codul unic potential castigator si o copie dupa actul de identitate la Casuta Postala 1 – Oficiul Postal 21 Bucuresti, in termen de maxim 14 (paisprezece) zile calendaristice din momentul informarii telefonice, data considerata fiind data postala a expeditiei. Organizatorul va compara si valida codul unic potential castigator extras in urma tragerii la sorti sau potential castigator al momentelor orare cu codul unic tiparit pe eticheta promotionala primita la casuta postala si, in cazul in care aceste coduri unice sunt corecte si coincid, potentialul castigator este declarat castigator. 
 3.  Castigatorii premiilor instant vor primi premiul acasa prin curier, pe baza de semnatura, iar castigatorul marelui premiu la sediul Organizatorului, printr-un proces verbal de predare-primire, in maxim 30 de zile calendaristice de la data validarii, pe baza etichetei promotionale trimisa prin posta de acestia.
 4.  In cazul in care potentialul castigator al unui premiu instant nu va putea face dovada detinerii etichetei promotionale avand inscriptionat codul unic castigator, respectiv daca potentialul castigator contactat telefonic de catre Organizator nu va trimite eticheta cu codul unic inscriptionat prin posta spre validare in termenul specificat mai sus, Organizatorul isi rezerva dreptul de a declara premiul ca fiind neacordat, urmand ca la sfarsitul campaniei, o data cu extragerea marelui premiu, sa se faca o noua tragere la sorti electronica pentru fiecare premiu instant ramas neacordat pe durata intregii campanii.
 5.  In cazul in care potentialul castigator al marelui premiu extras prin tragere la sorti electronica nu va putea face dovada detinerii etichetei promotionale avand inscriptionat codul unic castigator, respectiv daca potentialul castigator contactat telefonic de catre Organizator nu va trimite eticheta cu codul unic inscriptionat prin posta spre validare in termenul specificat mai sus, Organizatorul va apela la prima rezerva;
 6.  In cazul in care participantul a trimis si a declarat in cadrul promotiei, informatii incomplete, incorecte, inexacte, coduri unice de la alte produse decat cele participante in promotie sau coduri unice trimise in afara perioadei de desfasurare a promotiei sau nu indeplineste conditiile cerute in regulament, Organizatorul nu isi asuma raspunderea pentru acest lucru si ca atare poate hotari descalificarea si neacordarea unui premiu;
 7.  In situatiile in care acelasi cod unic a fost trimis prin SMS de pe mai multe numere de telefon mobil sau in cazul in care un cod unic a fost trimis de pe pagina web www.oetker.ro – sectiunea dedicata promotiei de Pizza de mai multe ori, iar numerele de telefon mobil indicate pe pagina web sunt diferite, va fi luat in considerare doar codul unic trimis de catre participantul care poate face dovada detinerii etichetei promotionale originale si o trimite Organizatorului pentru verificare si validare;
 8.  Organizatorul nu este responsabil in cazul in care castigatorii nu sunt acasa in momentul in care curierul le va livra premiul sau nu raspund la avizarea lasata de curier la adresa indicata de catre castigator in actul de identitate sau pentru situatiile in care nu pot fi contactati de catre Organizator in maxim 7 zile lucratoare din momentul castigarii, din motive independente de acesta. Organizatorul va trimite premiul o singura data prin curier iar daca castigatorul nu raspunde la avizarea lasata de curier, premiul se va intoarce la Organizator si va fi disponibil pentru a fi ridicat de la sediul Organizatorului: Dr. Oetker Romania pe adresa Str. Albeşti, nr 50, Curtea de Argeş, Jud. Argeş, România, pana la data de 30 Martie 2010 sau premiul poate fi retrimis la cererea castigatorului, costurile de expediere fiind suportate integral de castigatorul respectiv. In caz contrar premiul va fi anulat si nu se va mai acorda in cadrul promotiei.

Lista castigatorilor respectiv nume, prenume, oras si premiul castigat se va gasi pe site-ul www.oetker.ro , in maxim 20 de zile lucratoare din data extragerii.

 

SECTIUNEA 10. MESAJE TRIMISE PRIN SMS DE CATRE ORGANIZATOR

In cadrul acestei campanii promotionale un participant va putea primi, din partea Organizatorului, unul sau mai multe din urmatoarele mesaje, trimise prin SMS pe numarul de telefon mobil de pe care participantul a trimis mesajul SMS cu codul unic la numarul 1896, sau pe numarul de telefon mobil indicat de participant pe pagina web www.oetker.ro – sectiunea dedicata promotiei de Pizza:

 1. In situatia in care un participant a trimis un cod unic valid si nu a trimis intr-o singura zi, pe perioada promotiei, mai mult de 10 mesaje de pe acelasi numar de telefon: Ai intrat in promotia „Pizza de la Dr. Oetker iti livreaza un Fiat 500”.Vei participa la tragerea la sorti.Pastreaza eticheta cu cod pentru validare.
 2. In situatia in care participantul a trimis un mesaj continand un cod unic valid in momentul orar castigator:

Promotia Pizza de la Dr. Oetker! Felicitari! Ai castigat un Set Pizza! Vei fi contactat pentru a afla cum poti intra in posesia premiului.

 1. In situatia in care participantul a trimis un mesaj continand un cod unic gresit sau a trimis un mesaj cu mai multe informatii decat codul unic: Cod gresit. Trimite din nou codul unic fara pauze sau alte caractere si pastreaza eticheta cu cod, pentru validare.
 2. In cazul in care un participant a trimis un cod unic care a mai fost trimis de pe acelasi numar de telefon mobil sau de pe pagina web www.oetker.ro si a indicat acelasi numar de telefon mobil: Promotia „Pizza de la Dr.Oetker iti livreaza un Fiat 500”!Acest cod unic a fost deja trimis de pe acest numar de telefon.Trimite codul unic de pe alta eticheta.
 3. In cazul in care un participant trimite un mesaj continand un cod unic, dar in ziua respectiva au fost trimise deja 10 mesaje aferente aceluiasi numar de telefon: Promotia Pizza de la Dr. Oetker!Astazi nu mai aveti dreptul de a participa la promotie,deoarece exista deja 10 mesaje aferente acestui numar de telefon.
 4. In cazul in care un participant care a incalcat una din prevederile regulamentului, trimite un mesaj: Promotia Pizza de la Dr. Oetker!Datorita incalcarii conditiilor regulamentului, acestui numar de telefon i s-a restrictionat participarea la promotie.
 5. Mesajul trimis castigatorului marelui premiu va fi urmatorul:Promotia „Pizza de la Dr.Oetker iti livreaza un Fiat 500”!Felicitari!Ai castigat un Fiat 500!Vei fi contactat pentru a afla cum poti intra in posesia premiului.

 

SECTIUNEA 11. REGULAMENTUL PROMOTIEI

Regulamentul Oficial al promotiei se gaseste afisat pe site-ul www.oetker.ro – sectiunea dedicata promotiei de Pizza, poate fi solicitat in copie in mod gratuit printr-o cerere scrisa pe adresa Organizatorului, pe perioada campaniei. Pentru intrebari legate de campania promotionala, participantii pot suna la numarul de infoline + 40 248.507.005 incepand cu data de 1 octombrie 2009 si pana in data de 30 noiembrie 2009 unde vor primi toate informatiile legate de prezenta campanie promotionala.

 

SECTIUNEA 12. LITIGII

Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la prezenta Promotie se vor rezolva pe cale amiabila sau in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.

 

SECTIUNEA 13. TAXE SI IMPOZITE

Organizatorul se obliga sa calculeze, sa retina si sa vireze impozitul datorat pentru veniturile obtinute de catre câstigatori in conformitate cu Legea 571/2003 privind codul fiscal, orice alte obligatii de natura fiscala sau de orice alta natura, in legatura cu acestea, fiind in sarcina exclusiva a castigatorului.

 

SECTIUNEA 14. PRELUCRAREA SI PROTECTIA DATELOR PERSONALE

Prin inscrierea la promotia “Pizza de la Dr. Oetker iti livreaza un Fiat 500” participantii sunt de acord si se obliga sa respecte prevederile obligatorii ale prezentului regulament.
Prin participarea la promotia “Pizza de la Dr. Oetker iti livreaza un Fiat 500” participantii isi exprima acordul ca datele lor personale (nume, prenume, adresa postala, numar telefon mobil) sa fie prelucrate de compania Dr. Oetker Romania (notificata cu numarul 2298/2005 la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal), in cadrul campaniei promotionale in legatura cu acordarea si trimiterea premiilor catre castigatori prin curier, datele personale ale castigatorilor sa fie pastrate in evidentele contabile ale Organizatorului si pentru afisarea listei castigatorilor, respectiv: numele, orasul si premiul castigat, pe site-ul www.oetker.ro sau in presa.
Organizatorul solicita potentialilor castigatori sa trimita o  confirmare a adresei postale corecte la care curierul sa livreze premiul in caz de castig.
Dr. Oetker Romania isi rezerva dreptul de a utiliza in viitor pentru actiuni de reclama, marketing, publicitate, datele participantilor, respectiv: numarul de telefon mobil pentru cei care se inscriu in promotie prin SMS,  numar de telefon mobil si adresa de e-mail pentru cei care se inscriu in promotie completand formularul de inscriere de pe site-ul www.oetker.ro, celor care isi lasa datele personale (nume, prenume, adresa postala, numar de telefon mobil) la linia informativa a campaniei si datele personale ale castigatorilor (nume, prenume, adresa postala, telefon mobil) in scopul unor actiuni viitoare de marketing direct, in scopul unor informari promotionale prin posta, telefon, SMS, e-mail, din partea Dr. Oetker Romania.
Organizatorul se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti cu exceptia operatorului de marketing direct (More Results Marketing) al Dr. Oetker Romania.
Toate datele participantilor la aceasta promotie devin proprietatea companiei S.C. Dr. Oetker Romania S.R.L., impreuna cu toate informatiile pe care le contin.
La cererea scrisa a participantului, datata si semnata, expediata catre Dr. Oetker Romania pe adresa Str. Albeşti, nr 50, Curtea de Argeş, Jud. Argeş, România, Operatorul se obliga sa confirme solicitantului daca prelucreaza sau nu date personale, in mod gratuit pentru o solicitare pe an; sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau sa transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001 in care tuturor participantilor la aceasta promotie le sunt respectate drepturile (dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie asupra datelor, dreptul de opozitie) privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date; sa inceteze prelucrarea datelor personale a solicitantului.
Organizatorul se obliga ca la prima comunicare in scris pe care o va avea cu persoanele din baza de date astfel creata va informa asupra drepturilor si obligatiilor conform legii 677/2001 privind protectia datelor personale.

 

SECTIUNEA 15. INCETAREA PROMOTIEI

Prezenta promotie poate inceta inainte de termenul stabilit numai in cazul aparitiei unui eveniment ce constituie forta majora conform legislatiei in vigoare, prin decizia Organizatorului sau in cazul schimbarii cadrului legislativ astfel incat organizarea si desfasurarea concursului cu caracter promotional sa presupuna marirea bugetului alocat acestui proiect.

 

SECTIUNEA 16. CLAUZE DIVERSE

Organizatorul nu isi asuma responsabilitatea pentru:

 1. situatiile in care mai multe persoane revendica acelasi cod unic de produs participant in campania promotionala
 2. mesajele trimise prin SMS sau pe pagina www.oetker.ro – sectiunea dedicata promotiei de Pizza care nu au fost trimise in perioada 1 octombrie 2009 ora 00.00 – 30 noiembrie 2009 ora 24.00 (data finala de participare la promotie);
 3. codurile unice trimise eronat, sau pentru etichetele promotionale deteriorate sau pierdute din vina participantilor in promotie sau a Postei Romane;
 4. mesajele trimise prin SMS la alt numar decat 1896 sau codurile inscrise on-line in alta parte decat pe www.oetker.ro – sectiunea dedicata promotiei de Pizza;
 5. mesajele expediate de catre participanti care nu au fost receptionate de catre Organizator sau mesajele expediate de catre Organizator care nu au fost receptionate de participanti din motive tehnice independente de Organizator;
 6. plicurile/coletele expediate de participanti la alta casuta postala decat cea a promotiei sau trimise dupa expirarea termenului acordat sau care nu au ajuns la destinatie din vina participantilor sau a Postei Romane; Dovada de trimitere a plicurilor nu reprezinta si dovada primirii lor.
 7. Viciile de fabricatie ascunse ale premiilor acordate in cadrul campaniei

Participantii care au pierdut calitatea de potentiali castigatori sau castigatori, nu au dreptul sa solicite prin nici un alt mijloc atribuirea vreunuia dintre premii.

Organizatorul campaniei nu va avea nici o raspundere derivand din, si nu va putea fi implicat in litigii legate de detinerea sau proprietatea asupra etichetelor promotionale cu codurile unice participante la campanie.

Eventualele contestatii vor fi luate in considerare pana la data de 31 decembrie 2009, la Casuta Postala 1 – Oficiul Postal 21 - Bucuresti. Orice contestatii sosite dupa aceasta data nu vor fi luate in considerare.

Pe parcursul promotiei, Organizatorul poate suplimenta numarul de coduri unice participante in campania promotionala, iar toate participarile valide care se incadreaza prevederilor prezentului regulament vor intra la tragerea la sorti din cadrul campaniei.
Produsele participante la promotie care nu vor fi vandute pana la data de 30 noiembrie 2009 inclusiv, vor ramane in continuare pe piata pana la epuizarea stocurilor, fara nicio obligatie din partea Organizatorului legata de acordarea vreunui premiu pentru produsele cumparate dupa aceasta data.

 

Dr. Oetker Romania

 

Vezi şi ACT ADITIONAL NR. 1

Vezi şi ACT ADITIONAL NR. 2